Vacature Recruitment Consultant

Recruiters opgelet! Lijkt het je leuk om jouw recruitment kennis bij verschillende bedrijven te benutten? Prima Werk en Mens zoekt een:

Recruitment Consultant

Vacature omschrijving
Zou je de variatie missen als je binnen één organisatie als Corporate Recruiter aan de slag gaat, maar mis je de diepgang als Recruiter aan de bureauzijde? Dan is deze unieke functie van Recruitment Consultant op jouw lijf geschreven!

Je treedt namelijk in loondienst bij Prima Werk en Mens, maar gaat recruitmentopdrachten invullen voor een hele diverse portefeuille. Hoe gaat dat in z’n werk?

Je werkt dus vanuit Prima Werk en Mens op interim basis bij klanten op locatie en houd je bezig met recruitment. Afhankelijk van de vraag kan dat enerzijds op operationeel niveau zijn, zoals het kwalitatief invullen van vacatures. Anderzijds kan je ook op tactisch en strategisch niveau bezig zijn met het schrijven van een recruitmentplan of het inrichten van het recruitmentproces. Belangrijk om te weten is het volgende; het werk wat je verricht is op basis van een uurtarief. We hanteren  geen targets of KPI’s.

Verschillende situaties staan hieronder geschetst die ervoor zouden kunnen zorgen dat jij van toegevoegde waarde gaat zijn:

– Bij een organisatie met enorm veel openstaande vacatures en het huidige HR team, heeft onvoldoende recruitmentkennis.
– Bij een organisatie die enorm veel geld kwijt is aan detacherings-en recruitmentbureaus, waardoor ze recruitment in eigen beheer willen uitvoeren.
– Bij een organisatie die te maken heeft met een zwangerschapsverlof, waardoor de Recruiter vervangen moet worden.

Vacature eisen
Prima Werk en Mens is op zoek naar een commerciële Recruiter die voldoet aan de volgende eisen.

– Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Recruiter;
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
– Je bent commercieel onderlegd en bent niet bang om op zoek te gaan naar je eigen interim opdrachten.

Bedrijfsprofiel
Jij wordt de 7e medewerker van Prima Werk en Mens. Prima Werk en Mens is gegroeid naar een team dat gespecialiseerd is in 3 verschillende soorten dienstverlening; HR consultancy, Salaris en Payroll. Er wordt ingespeeld op de behoefte van de klant en zo kan er maatwerk geleverd worden. Prima Werk en Mens is een zusteronderneming van FarmAdvies en Van Lierop Adviesgroep. In totaal bestaat de organisatie uit 30 medewerkers. De twee broers Robert en Ralph zijn de eigenaren van dit fullservice kantoor. Op deze manier kunnen klanten op het gebied van (strategische) organisatievraagstukken, accountancy, financiën, fiscaliteit en personeelsaangelegenheden ontzorgd worden.

Arbeidsvoorwaarden
Jij bent regisseur van jouw carrière (zeker in zo’n groeiende organisatie als Prima Werk en Mens). Mocht je voldoening halen uit recruitment, maar ook HR affiniteit hebben, dan zou je de stap naar HR Consultant op den duur zeker kunnen maken. Naast voldoende doorgroeimogelijkheden, kun je het volgende kun je van ons verwachten:

– Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
– Flexibele werktijden;
– 28 vakantiedagen op basis van fulltime;
– Een laptop en mobiele telefoon;
– Een tijdelijk contract, wat bij goed functioneren verlengd wordt voor onbepaalde tijd;
– Gezellige teamuitjes en etentjes.

Wil je kennis met ons maken?
Is deze unieke vacature op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel! Als je vragen hebt over de functie, voel je vrij om deze vrijblijvend te stellen. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met Femke Teunissen van Prima Werk en Mens: 0493-322 948. Als je geïnteresseerd bent in een kennismakingsgesprek dan vragen we je om je cv plus motivatie te versturen naar femke@primawerkenmens.nl. Het invullen van een DISC analyse maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.