Heb jij bijna je HBO of WO HR opleiding op zak en ben jij klaar voor een kick-start van je carrière? Wij gaan je middels een uitdagend traineeship opleiden en ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Word jij onze eerste trainee?

HR traineeship

Vacature omschrijving

Als HR trainee word je breed opgeleid. Omdat we bij Prima Werk en Mens salarisadministratie, HR administratie en HR advies aanbieden aan MKB klanten, krijg je de mogelijkheid om deze drie gebieden volledig eigen te gaan maken. Als HR trainee wordt learning on te job gecombineerd met het behalen van een erkend PDL diploma. Deze mag je volledig op onze kosten behalen. Na verloop van tijd wordt vanzelf duidelijk waar jij de meeste energie van krijgt. Afhankelijk van de groei en ontwikkeling die je doormaakt, ga je steeds complexere vraagstukken oppakken en wordt het klantcontact steeds uitgebreider en inhoudelijker.

Vacature eisen

Prima Werk en Mens is op zoek naar een HR trainee die enorm leergierig is en het leuk vindt om de mensgerichte kant van HR te combineren met de financieel analytische kant van het salarisvak. De combinatie van deze twee vakgebieden komen samen in een nieuw opgesteld traineeship. Hiermee zorgen we voor een hele mooie springplank van je HR carrière. Herken je je in het volgende profiel:

 • Je bent bijna in het bezit van je HBO of WO HR diploma.
 • Je bent analytisch, doortastend en nauwkeurig.
 • Je bent nog niet klaar met studeren en hebt zin om je werk te combineren met een deeltijd studie PDL. Deze studie zal na ongeveer een half jaar starten.
 • Je kunt fulltime in dienst treden.
 • Je bent een teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden om klanten te woord te staan. Want telefoontjes en mailtjes krijg jij dadelijk volop!

Bedrijfsprofiel

Prima Werk en Mens bestaat inmiddels 8 jaar en houdt zich bezig met twee pijlers: HR Consultancy & Salarisadministratie- en advies. Prima Werk en Mens is een zusteronderneming van FarmAdvies, Van Lierop Adviseurs & Accountants en FinK. In totaal bestaat de totale organisatie uit 40 medewerkers. Op deze manier kunnen klanten op het gebied van (strategische) organisatievraagstukken, accountancy, financiën, fiscaliteit en personeelsaangelegenheden ontzorgd worden.

Bedrijfscultuur

Persoonlijkheid, veel verantwoordelijkheid en vrijheid typeert Prima Werk en Mens. Ondanks de 4 entiteiten, zijn we één organisatie waar saamhorigheid erg belangrijk is. Dit wordt onder andere bewerkstelligd door de korte lijnen en gezamenlijke pauzes en personeelsfeestjes. De Brabantse gezelligheid is voelbaar, persoonlijk contact is erg belangrijk en dit wordt ook uitgedragen richting de klanten. Er wordt snel geschakeld en de klant staat altijd centraal.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt het volgende van ons verwachten:

 • Salarisindicatie afhankelijk van je werkervaring.
 • Flexibele werktijden.
 • 28 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Vers fruit van de zaak.
 • Goede begeleiding van jouw directe collega’s.
 • Een goede pensioenvoorziening.
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.

Een reiskostenvergoeding.

Wil je kennis met ons maken?

Wil jij als HR Trainee je carrière een kickstart geven? Niet jouw werkervaring is leidend, maar jouw drive, leergierigheid en doorzettingsvermogen! Zie jij dit zitten? Reageer dan snel! Als je vragen hebt over de functie, voel je vrij om deze vrijblijvend te stellen. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met Femke Teunissen via 06-13310334. Als je geïnteresseerd bent in een kennismakingsgesprek dan vragen we je om cv te mailen naar femke@primawerkenmens.nl.