Human Resources

HR staat voor Human Resources, ook wel personeelszaken genoemd. Het beheer van personeelszaken is erg belangrijk voor iedere onderneming. Je personeel is namelijk je belangrijkste kapitaal. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Als ondernemer kun je wel beamen dat er veel bij het ondernemerschap komt kijken. Personeelszaken is daar nog maar één onderdeel van, maar wel iets wat niet altijd makkelijk is en wat je veel tijd, negatieve energie en geld kan kosten als je het niet goed geregeld hebt.

Bij Prima Werk en Mens kun je altijd rekenen op enthousiaste professionals met de juiste kennis en ervaring. Meewerkend als onderdeel van je team óf inzetbaar voor een project of een passend advies. Zo heb je altijd een volwaardige HR Adviseur voorhanden, flexibel, in te zetten op het juiste moment, zonder dat je meer dan noodzakelijke kosten maakt. Dat met maar één doel;  het beste uit je bedrijf én uit je personeel halen.

Klant aan het woord:

Als ik te maken heb met zieke medewerkers dan schakel ik Prima Werk en Mens in en begeleiden zij mij volledig bij de re-integratie. Dit vind ik enorm prettig aangezien de Wet Verbetering Poortwachter erg complex is.
Monique Loverbosch

Boerenkamps Mode

Werkwijze en kosten voor HR dienstverlening

Jonge, bevlogen professionals die met veel enthousiasme voor jou aan de slag gaan op het gebied van HR, zodat jij je kan focussen op de business. Klinkt prima toch? Afhankelijk van de vraag en behoeften zorgen wij voor een maatwerkoplossing. Door onze kennis van nagenoeg alle sectoren kunnen we elke organisatie adviseren.

Interim HR

Heb je binnen je organisatie te maken met zwangerschapsverlof, een project dat al lange tijd blijft liggen of behoefte aan een vast aanspreekpunt op het gebied van HR en/of salarisadministratie? Prima Werk en Mens is in staat om op korte termijn een interim professional op jouw locatie te laten starten. De invulling kan vervolgens variëren van bijvoorbeeld vier uur per twee weken tot drie dagen per week.

HR ondersteuning op afstand

Heb je niet direct behoefte aan extra inzet op locatie, dan biedt Prima Werk en Mens een team dat vijf dagen per week beschikbaar is. Je kunt telefonisch en per mail alle vragen op het gebied van HR stellen. Op dat moment schatten we in of je direct geholpen kunt worden of dat we liever een keer naar je toe komen zodat we onder het genot van een kop koffie in kaart brengen hoe we invulling kunnen geven aan de vraagstelling.

Kosten voor HR dienstverlening

HR advies willen we zo laagdrempelig mogelijk houden. Dit betekent dat we een samenwerking willen creëren die ervoor zorgt dat je als ondernemer ons zo snel mogelijk weet te vinden. We streven ernaar dat je liever iets te vroeg aan de bel trekt, dan te laat. Als je Prima Werk en Mens inschakelt voor HR advies, dan zit je niet direct vast aan een abonnement of samenwerkingsverband. De gewerkte uren worden in rekening gebracht tegen een uurtarief wat past bij de bijbehorende deskundigheid. Ben je benieuwd naar onze tarieven? Dit lichten we graag vrijblijvend toe in een kennismakingsgesprek.