Even voorstellen: Manon Nicols, HR consultant

Mijn naam is Manon Nicols en op 1 juni j.l. ben ik als HR consultant gestart bij Prima Werk en Mens. Graag wil ik mij aan jullie voorstellen, zowel persoonlijk als professioneel.

Persoonlijk
Ik woon samen met mijn vriend Roy, dochters Jill (3) en Lizz (5 maanden), 2 honden en een poes in het gezellige Eerde, een heel klein dorpje in het midden van gemeente Meierijstad. Naast mijn gezin waar ik veel tijd mee doorbreng, vind ik het heerlijk om gezellig te borrelen met vrienden, te wandelen in de bossen, maar ook een spannende serie te kijken. Sinds kort ook weer begonnen met sporten waar ik toch wel een soort haat-liefde verhouding mee hebā€¦ šŸ˜‰. Verder heeft mijn vriend sinds drieĆ«nhalf jaar een eigen autobedrijf en daarvoor verzorg ik de boekhouding, personeelszaken en allerlei randzaken zoals bijvoorbeeld (online) communicatie.

Professioneel
Na de afgelopen 2 jaar als HR adviseur voor een zorginstelling te hebben gewerkt, miste ik de afwisseling en de uitdaging van het consultancy vak. Daarvoor was ik namelijk HR consultant bij Driessen HRM en had ik opdrachten door het hele land. Dat vond ik nog steeds een super leuke baan, maar met de komst van mijn dochter wilde ik niet meer zoveel reizen.

Toen Femke mij benaderde via LinkedIn, was ik meteen enthousiast! Weer aan de slag gaan als HR consultant, maar dit keer bij regionale MKB bedrijven, dat is voor mij de ideale volgende stap.
Ik ben een enthousiaste en toegankelijke HR consultant met een praktische en klantgerichte aanpak. Door mijn openheid en flexibele houding vinden klanten mij een prettige gesprekspartner en weet ik snel draagvlak te creƫren binnen de organisatie. Ik houd van aanpakken en ben daarbij altijd op zoek naar verbinding en ontwikkeling om zo het beste uit de medewerkers en de organisatie te halen.

Ik sta te popelen om jullie te leren kennen en bij te staan met advies en ondersteuning op het gebied van HR.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag met mij kennismaken? Neem gerust contact op via 06-25540519 of manon@primawerkenmens.nl.